Afslanken

Afslanken

Cryolipolyse

Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen, maar zelfs met gezonde voeding en sport blijven er probleemzones ‘hangen’? Cryolipolyse kan je voorgoed verlossen van overtollig vet op billen, benen, buik, bovenarmen en onderkin. Het is een behandeling die niet bedoeld is om snel gewicht te verliezen. Wél om hardnekkig vet in bepaalde zones aan te pakken, in combinatie met jouw gezonde levensstijl.

Bij Cryolipolyse worden vetcellen via bevriezing kapot gemaakt. Er komen geen injecties, operatie of herstelperiode bij kijken. Deze nieuwe techniek maakt het eindelijk mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen als buik, benen en taille te behandelen zonder de weefsels te beschadigen.cryolipolyse

Coco's Luxury Beauty Bar zet hiervoor de laatste innovatie op het gebied van Cryotherapie in: de ArctikCryo 21. Dit toestel behandelt op milde manier de probleemzones via koude. De behandeling is snel en pijnloos. Velen ervaren een cryobehandeling bij Coco’s Luxury Beauty Bar zelfs als ontspannend.

Al vanaf de eerste behandeling merk je blijvend resultaat.

❄ Verwijdering van vetcellen
❄ Versnelling van de bloedsomloop, verwijdering van gifstoffen en verbranding van calorieën
❄ Verwijdering van gelokaliseerde cellullite
❄ Lymfedrainage
❄ Hermodellering en afslanking van het lichaam
❄ Verzachten van striemen
❄ Verstevigen van de huid

Hoe werkt cryotherapie of vetbevriezing?

Dermatologen van Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen.

Cryotherapie maakt dus gebruik van kou. De vetcellen worden bevroren, waardoor ze kristalliseren, door het lichaam worden afgebroken en op een natuurlijke manier afgevoerd worden.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

De ArctikCryo 21 doet de huidtemperatuur dalen van tijd van 34 ⁰C naar ongeveer 8 ⁰C zonder dat je dit echt als koud ervaart. Je vetcellen daarentegen krijgen een thermische schok, wat een geleidelijk en spontaan eliminatieproces opwekt – de zogenaamde apoptose.

Fijn extra effect: de koude bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer haar oorspronkelijke spanning krijgt.

Waarom werkt cryotherapie?

Lichaamsvet is opgebouwd uit verschillende lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en krijgen we netjes weggewerkt door gezonde voeding en voldoende beweging.

De laag daarboven ligt net onder de huid. Dit is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is en daardoor moeilijker aan te pakken via sport of voeding. Maar net dáár wil je natuurlijk graag vanaf.

Cryolipolyse kan deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling verminderen. De Cryo 21 maakt gebruik van het principe van afbraak van vetcellen om het lichaam opnieuw vorm te geven.

Welke zones kan je met cryotherapie of vetbevriezing behandelen?

Je kan vetbevriezing of cryolipolyse toepassen op het gezicht, de hals en decolleté, de dubbele kin, de armen, borsten, heupen, buik, rug, billen, rijbroek, love handles, dijen en kuiten.

Zowel het lichaam als het gelaat kunnen dus behandeld worden met de ArctikCryo21. Op het lichaam werken we verstevigend of elimineren we vetophoping. Denk maar aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje. In het gezicht focussen we vooral op het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

Effect van cryolipolyse op het lichaam

 • de bloedsomloop versnelt
 • eliminatie van de toxines
 • eliminatie van lokale cellulitis
 • vermindering van de vetcellen
 • lymfedrainage
 • versteviging en versterking van de spieren
 • hermodellering en afslanking van het lichaam

Effecten van cryotherapie op het gelaat

 • versteviging van de weefsels in het gezicht
 • versteviging van de gezichtsspieren
 • vermindering van gelaatsrimpels
 • verdwijnen van de dubbele kin
 • huidverjonging door collageenaanmaak

Cryolipolyse bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

In het onderstaande filmpje zie je hoe een cryolipolyse behandeling bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen eraan toe gaat. Naast de behandelingen in de salon raden we ook dikwijls producten voor thuisgebruik aan. Deze shop je gemakkelijk online in onze webshop.


Vragen over cryolipolyse?

Lijkt vet bevriezen echt iets voor jou, maar heb je nog enkele vragen? Weet je niet helemaal zeker of cryo wel geschikt is voor jou omdat je een bepaalde medische achtergrond hebt?

Stel ons je vragen of bel ons op. We geven met plezier een goed onderbouwd en eerlijk antwoord, zoals je dat van ons gewoon bent

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x