Afslanken

Afslanken

Heeft u van alles al geprobeerd om af te vallen, maar komt u niet af van die probleemzones? Met Cryolipolyse kunt u voorgoed verlost zijn van overtollig vet op billen, benen, buik, bovenarmen en onderkin.

Coco's Luxury Beauty Bar gebruikt hiervoor de laatste innovatie op het gebied van Cryotherapie: de ArctikCryo 21!

ArctikCryo 21 maakt gebruik van de revolutionaire cryolipolyse techniek die er voor zorgt dat de probleemzone via koude behandeld wordt. De behandeling is snel, pijnloos, hij wordt zelfs als ontspannen ervaren en non invasief. Er komen geen injecties, operatie of herstelperiode bij kijken. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vetrolletjes op specifieke plaatsen als buik, benen en taille te behandelen zonder de weefsels te beschadigen. 

Al vanaf de eerste behandeling blijvend resultaat!
❄ Verwijdering van vetcellen
❄ Versnelling van de bloedsomloop, verwijdering van gifstoffen en verbranding van calorieën
❄ Verwijdering van gelokaliseerde cellullite
❄ Lymfendrainage
❄ Hermodellering en afslanking van het lichaam
❄ Verzachten van Striemen
❄ Verstevigen van de huid

Hoe werkt een behandeling?

Cryotherapie is een therapeutische toepassing die gebruik maakt van kou, waarbij vetcellen op een natuurlijke manier worden verwijderd. De cellen worden allereerst bevroren, hierdoor kristalliseren de cellen en worden dan afgebroken. Hierna zullen deze afgebroken vetcellen op een natuurlijke manier als afvalstof het lichaam verlaten.


Heel gericht laat de ArctikCryo 21 de huidtemperatuur in een  minimum van tijd van 34⁰C naar ongeveer 8⁰C  dalen zonder dat je dit als echt koud ervaart. Deze thermische schok, voor je vetcellen, wekt een geleidelijk en spontaan eliminiatieproces op die apoptose genoemd wordt.  De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

Waarom werkt een Cryotherapie?

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende beweging. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar je wilt hier wel graag van af.
Cryotherapie kan deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling verminderen. De Cryo 21 maakt gebruik van het principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.
Dermatologen aan Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Mogelijk te behandelen zones

Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de ArctikCryo21. Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen.Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje.In het gelaat onderscheiden we vooral het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

 

Effecten op het lichaam

• versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik• eliminatie van lokale cellulitis• vermindering van de vetcellen

• lymfedrainage

• versteviging en versterking van de spieren

• her modellering en afslanking van het lichaam

 

Effecten op het gelaat

• versteviging van de weefsels

• versteviging van de spieren• vermindering van de rimpels• verwijderen van de dubbele kin

• huidverjonging

• collageen aanmaak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x