Reserveer online

**** CORONA UPDATE ****

Beste klant, 

Wij staan te springen om je weer te kunnen helpen! Wij doen aan onze kant alles om te zorgen dat jij volop kan genieten van jouw behandeling onderwijl rekeninghoudend met de aangescherpte richtlijnen. Wegens de noodzakelijke corona maatregelen zien wij de door jouw gekozen tijd als voorkeurstijd. Naargelang de agenda kunnen wij jouw afspraak iets naar voren of achteren schuiven, om te zorgen dat wij kunnen voldoen aan het deurbeleid en de verscherpte hygiene maatregelen. Houd de bevestiging emails daarom goed in de gaten. 

In verband met de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad omtrent Corona willen wij je vragen:

1. om met een mondmasker te komen, deze dien je aan te hebben in de algemene ruimte en tijdens de behandeling voor zover dat mogelijk is. Heb jij geen mondmasker? Geen nood, jij krijgt deze van ons. 

2. echt op het afgesproken tijdstip te komen. Zo voorkomen we dat je buiten moet wachten en dat je met te veel mensen kruist.

3. om samen met ons jouw handen te ontsmetten voor en na de behandeling.

4. als jij je ziek voelt of een van de vragen in het Corona formulier met een 'ja' beantwoord, dit ons zo snel mogelijk te melden zodat wij jouw afspraak kunnen verzetten naar een latere datum. De email met het formulier ontvang je 24 uur voor jouw afspraak. 

Veel liefs, 

Team Coco'sOnderstaand kun je jouw boeking online maken. Selecteer de behandeling of behandelingen waarvan jij wilt genieten en vul jouw gegevens in. Je ontvangt daarna direct van ons een bevestigingsmail. Mail niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Liever met twee of meer tegelijk een behandeling? Of kom je er niet uit? Neem dan ook contact met ons op voor de mogelijkheden.


Let op. Voor boekingen die binnen de 48 uur worden gecanceld hanteren wij een annuleringsfee van €7,50 per geboekt kwartier. Deze brengen wij ook in rekening indien je niet komt opdagen. Door het maken van een boeking via onze online module ga je expliciet akkoord met deze voorwaarde als ook onze algemene voorwaarden.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x