Coco's Luxury Beauty Bar

Reserveer online

Coco's Luxury Beauty Bar heeft twee vestigingen: 

- Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje op het Paul Smekensplein 15 2000 Antwerpen

- Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie op de Mechelsesteenweg 210A 2018 Antwerpen

Let goed op bij welke vestiging je jouw afspraak boekt! Gebruik de bovenste tool voor boekingen op 't Paul Smekensplein 15 en de onderste tool voor boekingen op Mechelsesteenweg 210A. 

Afspraak maken bij Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje op het Paul Smekensplein 15 2018 Antwerpen

Maak hieronder gemakkelijk jouw afspraak bij onze schoonheidssalon op 't Eilandje in Antwerpen. Wil je liever een afspraak plannen bij onze beautysalon op de Mechelsesteenweg in Antwerpen? Scroll dan een stukje naar beneden.Boek hier jouw afspraak bij Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie op de Mechelsesteenweg 210A 2018 in Antwerpen

Een afspraak maken bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

Kies eerst bij welke van onze vestigingen je graag een behandeling wilt boeken: Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje op 't Paul Smekensplein 15 in Antwerpen of Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie op de Mechelsesteenweg 210A in Antwerpen. Selecteer de behandeling of behandelingen waarvan jij wilt genieten en vul jouw gegevens in. Je ontvangt daarna direct van ons een bevestigingsmail. Mail niet ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Liever met twee of meer tegelijk een behandeling? Kijk dan bij onze Duo Behandelingen! Kom je er niet uit? Neem dan ook contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Let op: Voor boekingen die binnen de 24 uur worden gecanceld hanteren wij een annuleringsfee van €7,50 per geboekt kwartier. Deze brengen wij ook in rekening indien je niet komt opdagen. Door het maken van een boeking via onze online module ga je expliciet akkoord met deze voorwaarde als ook onze algemene voorwaarden.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x