Anti-aging

Anti-aging

Anti-aging behandelingen

De tijd stilzetten kunnen we niet, maar we komen verbazend dicht in de buurt! Je huid veroudert op verschillende manieren: de ene heeft wat sneller lachrimpels, kraaienpootjes en/of expressierimpels rond de mond. De ander krijgt zichtbare pigmentvlekken of juist een verslapte huid.

Het goede nieuws is: de skin experts van Coco’s Luxury Beauty Bar bepalen nauwkeurig welke anti-aging behandeling het beste resultaat oplevert voor jouw huid. Terwijl jij ontspant, verjongen wij je huid met de bewezen doeltreffende behandelingen van Germaine de Capuccini:

Ook de mannenhuid houden we in topconditie met de For Men-lijn van Germaine de Capuccini. De mannelijke huid is zo’n 20% dikker en produceert twee keer meer talg dan de vrouwenhuid. Met producten speciaal afgestemd op die andere eigenschappen gaan we doelgericht rimpels en stress tegen en beschermen we ook hem tegen vroegtijdige huidveroudering.

anti-aging behandelingen

Germaine de Capuccini SRNS Anti-Aging behandeling

Anti-Aging thuisverzorging

In onze webshop Coco's Beauty Store shop je gemakkelijk en snel al onze favoriete Germaine de Capuccini producten op het gebied van anti-aging. We verzenden al onze bestellingen gratis, gemakkelijk voor als je niet in de buurt woont! 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x