Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie

Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie

Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie 

Ben jij op zoek naar een luxueuze schoonheidssalon in Antwerpen? Bij Coco's Luxury Beauty Bar kun je je onderdompelen in beauty, skincare & selfcare. We bieden een uitgebreid aanbod aan beauty gerelateerde behandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze Bioslimming afslankbehandeling, onze geavanceerde Germaine de Capuccini behandelingen op het gebied van huidverbetering maar ook voor pedicures, laserontharing en massages kun je terecht bij Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie op de Mechelsesteenweg 210A in Antwerpen.

Hier vind je Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie

Adres: Mechelsesteenweg 210A, 2018 Antwerpen
E-mail: antwerpenharmonie@cocosluxurybeautybar.com
Telefoon: +3238283228

Boek een behandeling bij schoonheidssalon Coco's Luxury Beauty Bar
Parkeren bij Coco's Luxury Beauty Bar Harmonie in Antwerpen

Hoewel we met ons schoonheidssalon dichtbij het centrum van Antwerpen liggen, zijn we gelukkig geen onderdeel van de nieuwe parkeerregels in de stad. Je kunt bij ons nog altijd aan de straat parkeren. Dit geldt voor zowel de schoonheidssalon op 't Eilandje als de schoonheidssalon bij 't Harmoniepark. Wel is het handig om er rekening mee te houden dat het soms lastig is om een parkeerplekje te vinden, zeker nu de parkeerregels in het centrum van Antwerpen zijn aangescherpt. Kom daarom op tijd zodat je een plekje kunt vinden én wij genoeg tijd hebben om jou volledig in de watten te leggen!

Coco's Luxury Beauty Bar 't Eilandje

Is er geen plek bij Coco's de Harmonie of wil je liever een afspraak maken bij Coco's 't Eilandje? Hieronder vind je het adres. Klik op de button om direct jouw afspraak bij onze Coco's vestiging op het Eilandje te boeken.

Adres: Paul Smekensplein 15, 2000 Antwerpen
E-mail: antwerpeneilandje@cocosluxurybeautybar.com
Telefoon: +3232319663

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x