Vriendinnenavond!

Vriendinnenavond!

Wil jij samen met jouw vriendinnen of collega’s een leuke en leerzame avond beleven en weten hoe jij jouw verzorgingsritueel of make-up skills kan optimaliseren? Boek dan een vriendinnenavond!

Voor onze vriendinnenavonden kunt u kiezen tussen de thema’s make-up of persoonlijke verzorging.


Thema make-up:
Tijdens deze avond gaat u samen met uw vriendinnen aan de slag met onze make-up en kunt u vragen stellen over hoe u nou de juist eyeliner trekt, de juiste kleuren kiest, hoe u bronzer aanbrengt, wat de functie van een primer is of wat uw vragen ook mogen zijn. Onder begeleiding van onze makeup artists krijgt u tips en tricks voor het juist aanbrengen van make-up. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. We sluiten de avond af met een leuke goodie bag.


Thema Persoonlijke verzorging:
Tijdens deze avond krijgen jij en jouw vriendinnen een huidanalyse, uitleg over de meeste optimale persoonlijke verzorging voor jouw gelaat en daarna gaan jullie zelf aan de slag met onze producten, onder begeleiding van onze gekwalificeerde schoonheidsspecialistes. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. We sluiten de avond af met een leuke goodie bag.


De vriendinnenavond kost € 30,- per persoon, deze € 30,- mag je tijdens de avond spenderen aan producten naar keuze. Wij nemen op dit moment groepen aan van maximaal 8 personen, om de kwaliteit van onze persoonlijke begeleiding en advies te kunnen waarborgen. Mocht u iets willen organiseren, voor een grotere groep, neem dan contact met ons op, om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voor het boeken van de vriendinnenavond, of voor meer informatie, bel 038283228, of mail naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x