28 juli 2020

"Rebecca je bent zo stil

"Rebecca je bent zo stil, We zien je niet zo veel meer". Dat klopt! Ik ben een tijdje wat minder op de voorgrond geweest en met hele goede reden. 

Zo, hup, met de billen bloot; Ik zit ondertussen in mijn laatste trimester! Manlief en ik verwachten medio oktober een kleine vent. Projectnaam "Henk". 

Hoewel de meeste vrouwen het direct van de daken schreeuwen ben ik me er van bewust dat ik niet zo ben en heb ik eerlijk gezegd een tijdje nodig gehad om er van te kunnen genieten. Corona, de gesloten grenzen maar ook het moeten neerleggen van mijn eigen diensten en het missen van mijn eigen klanten wogen bij mij heel zwaar. 

Ondertussen trappelt kleine Henk er lustig op los en ervaar ik een heel scala aan fantastische kwaaltjes die er allemaal bij horen, 'the joys of pregnancy'. Ook incasseer ik nu al zonder zichtbare impact alle goed bedoelde adviezen, smerige verhalen en de 'wacht maar tot's'.. 

Ik vul mijn dagen met onze online activiteiten, de klantenservice en de administratie. Tussendoor komen de bezoekjes aan de gynaecoloog, de baby wasjes en het in bulk aankopen van pampers. Het blijft nog altijd een beetje onwerkelijk. 

Ik kijk enorm uit naar wanneer kleine Henk er is, naar mijn eerste Bobby's en tonic en naar dat broodje Filet Americain met extra ui zonder ei, maar bovenal naar wanneer ik weer lekker met de volle focus én mijn zaak kan doen groeien én mijn vak kan uitoefenen. Blissfully ignorant :). 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x