Make-up workshops bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

27 juni 2023

Make-up workshops bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

Make-up workshops bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

Goed nieuws! Vanaf nu zijn de minerale make-up producten van i.am.klean ook verkrijgbaar bij Coco's Luxury Beauty Bar én online bij Coco's Beauty Store. Maar dat is niet het enige, je kunt vanaf nu ook terecht bij Coco's Luxury Beauty Bar voor make-up workshops. Daar gaan we lekker aan de slag met behulp van de super fijne i.am.klean make-up producten met het creëren van de allermooiste make-up looks. 

Hoe gaat een make-up workshop in z'n werk?

Ben jij een echte beauty fan en zoek je een leuke maar leerzame make-up workshop in de buurt van Antwerpen? Dan ben je bij Coco's Luxury Beauty Bar aan het juiste adres! Samen met maximaal 5 vrienden of vriendinnen leren we jou alle tips en tricks op het gebied van make-up. We bekijken welke kleuren en producten het beste bij je passen en creëren samen een mooie make-up look. 

De visagie workshop duurt ongeveer 2 uur en kost €55 per deelnemer. Boeken doe je gemakkelijk en snel via de 'Maak Afspraak' button die je hier rechtsonder in het scherm ziet. Wil je graag met meer dan 6 personen tegelijk komen? Dan neem je het best eerst even contact met ons op zodat we samen een geschikt moment kunnen plannen. Stuur een e-mail naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com of neem telefonisch contact op via +3238283228.

i.am.klean make-up workshop

Make-up & Skincare workshop bij Coco's Antwerpen

Je make-up gaat het mooist staan bij een goed verzorgde huid. Wil je graag meer leren over make-up én huidverzorging? Dan kun je ook kiezen voor een workshop waarin we beide onderdelen behandelen. Je krijgt persoonlijk advies op maat voor wat betreft het verzorgen van je huid met behulp van onder andere een uitgebreide huidanalyse. Daarnaast leren we je hoe je je huid het best kunt voorbereiden om make-up mooier en langer te laten zitten.

Via de knop rechtsonder boek je deze workshop gemakkelijk voor jezelf. Wil je deze workshop met meer personen volgen? Stuur dan even een e-mailtje naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com met het gewenste moment en het aantal personen. 

Waarom kiezen jullie voor i.am.klean?

We moeten eerlijk zeggen dat het niet heel gemakkelijk was om een make-up merk te vinden dat goed aansloot bij al onze wensen en eisen. We hebben bij Coco's een standaard hoog te houden en kunnen natuurlijk niet aankomen met make-up die jouw poriën verstopt of allerlei schadelijke ingrediënten bevat. 

Gelukkig kwamen we terecht bij i.am.klean, de naam zegt het eigenlijk al: schone, pure en zoveel mogelijk natuurlijke make-up voor iedereen. De make-up van i.am.klean zorgt niet alleen voor de mooiste make-up looks maar zorgt ook voor het welzijn van jouw huid. De producten bevatten verzorgende maar ook zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn veel van de producten vegan.

Zelf omschrijft founder Caroline Rigo i.am.klean als "een gezonde, minerale make-up lijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe."

i.am.klean make-up producten

Waar kan ik i.am.klean kopen?

Het van oorsprong Belgische minerale make-up merk i.am.klean kun je kopen bij Coco's Luxury Beauty Bar op de Mechelsesteenweg 210A of het Paul Smekensplein 15 in Antwerpen. Ook kun je terecht in onze webshop cocosbeautystore.com. Daar vind je i.am.klean make-up, make-up kwasten en refillables maar ook een uitgebreid assortiment Germaine de Capuccini huidverzorging en Bioslimming afslank producten.

Kan ik ook alleen komen om mijn make-up te laten doen?

Ja, zeker! Heb je een feestje, date of sollicitatie op de planning of wil je gewoon eens graag jouw make-up laten doen door een professional? Dan kun je zeker eens langskomen bij Coco's Luxury Beauty Bar. Je kunt terecht bij beide vestigingen voor een mooie make-up look. Natuurlijk houden we rekening met jouw wensen en de gelegenheid. Zo weten we zeker dat jij stralend de deur uitloopt!

Bekijk hier hoe Nina, Linda voorziet van een natuurlijke maar toch feestelijke make-up look voor de feestdagen.

Ik heb nog vragen over de make-up workshop bij Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen

Heb je nog vragen of wil je graag aanvullende informatie over de beauty workshops bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt altijd mailen naar rebecca@cocosluxurybeautybar.com, bellen naar +3238283228 of een Whatsapp bericht sturen naar +3232319663.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x