Hartverzakking nummer zoveel..

Hartverzakking nummer zoveel..

Een kleine twee weken geleden kreeg ik mijn zoveelste hartverzakking.. “Jouw vloer”, zei Sien lachend tegen me, “staat op een trein in Italië vast vanwege een staking.. Ergens in de week van 18 maart zou die wel komen..” Grr... Ik heb sowieso al een bloedhekel aan al die stakingen in dit land, maar deze bomb shell zorgde ervoor dat ik heel snel doorhad dat de opening dan wel eens wat krapjes zou kunnen worden. Nu heb ik ondertussen door dat Sien het ook leuk vindt om mij een beetje te porren, door bijvoorbeeld foto’s door te sturen van mijn kasten, onbewerkt en totaal niet in de kleur de we gekozen hebben, door te sturen met de tekst “mooi he”, om maar mijn reactie af te wachten... ghehe.. wat een lekker ding is het toch.

We lopen met de verbouwing tegen zoveel kleine en grote dingen op die ik of wij niet voorzien hadden, maar gelukkig blijken de meeste dingen een storm in een glas water te zijn. Ik ben momenteel ook gewoon zo druk met het regelen van alle andere dingen, dat ik ook wel weet dat alles goed komt. Linksom of rechtsom. A blast from the past vertelde me ooit,“In the end it will be OK, and if it’s not OK, it’s not the end”.

En zo is dat nu ook met die verbouwing. Er zijn ontzettend gepassioneerde en bekwame vakmensen aan het werk om mijn beauty bar om te toveren tot iets fantastisch, dus als er een hick up is, dan weten ze daar vast ook een mooie oplossing voor te vinden!  

Maar terug naar mijn vloer, ik heb er vandaag al op mogen lopen en maandag wordt er gevoegd, dus ook die maffe Italiaanse staking blijkt ook weer een acceptabele impact te hebben. Hierna is het nog het afwerken en opbouwen van de meubels en de kastenwanden, schilderen, het laten leveren van de wellnessbedden en ander cabine materiaal. En als aller laatste is het nog de verhuizing van de voorraad en het inrichten van de kasten. Dit lijkt mij een overzichtelijk en kort lijstje. Maar ik weet dat ik, samen met Tessa, Rob en onze vrijwilligers de laatste dagen van maart en de eerste dagen van april rete druk ga zijn tot de kleine uurtjes. Ik kijk er helemaal naar uit.

Volgende week ga ik wat dieper in op ons concept en de afwegingen die ik heb genomen om tot ons gamma te komen. Volg ons in de tussentijd ook via de website, facebook en instagram! En Ps, 4,5,6 en 7 april hebben we onze opendeurdagen, kom gerust langs voor een hapje en een drankje of om te genieten een van onze heerlijke minibehandelingen die we tijdens de opendeurdagen aanbieden! Zeker weten dat je een plekje hebt? Reserveer die dan op voorhand via de website!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x