Eindelijk! De opening!

Eindelijk! De opening!

Zo, we zijn open! En wat een toffe opendeurdagen waren dat! Iedereen ontzettend bedankt voor de steun en gelukswensen! 

Door alle drukte ben ik er vorige week(en) niet aan toegekomen om een update te geven en om aan te geven waar wij naar voor staan en wat ons uniek maakt. 

Zoals jullie in mijn eerste blogs hebben gelezen is voor mij goede service, mensen blij maken en resultaat van mijn werk heel belangrijk en dat is exact wat je terug vindt bij ons. Met ons topmerk, Germaine de Capuccini, hebben wij gegarandeerd resultaat als het aankomt op onze gelaats/gezichts- en lichaamsbehandelingen. Daarnaast werken we voor iedereen geheel vrijblijvend, maar ook op kwartaalbasis bij onze klanten, met een nieuw huiddiagnose toestel, waardoor we altijd wéten wat de huid nodig heeft, en daarop kunnen acteren. Ook beschikken wij over de innovatieve DTI. Een toestel van Germaine de Capuccini, welke werkt op basis van magnetisme, om alle actieve werkstoffen in de juiste huidlaag te brengen. Traditioneel werk je als schoonheidsspecialist ongeveer 20% van de werkstoffen in de juiste huidlaag, voor de schoonheidsspecialistes die werken met Germaine de Capuccini is dit al 30% door het moleculaire gewicht en de samenstelling van de producten. Met de DTI weten we dat naar maximaal 97% te brengen. Een gigantisch verschil qua resultaat met behandelingen die alleen manueel uitgevoerd worden! 

Buiten Germaine de Capuccini werken wij met de Cryo21 en de Arctik21 voor resultaat als het aankomt op centimeters verminderen. En voor gellak en binnenkort het nieuwe Epic Fusion werken we samen met Soguilty, een prachtig merk met een top pigmentatie. Waxen en ontharen doen we met Outback Organics, een Engels merk gebaseerd op natuurlijke ingrediënten uit Australië. Stuk voor stuk goede merken met een hoge kwaliteitsstandaard. 

Qua service onderscheiden wij ons door eer te houden aan onze naam, Coco’s Luxury Beauty Bar. Ook na de opendeurdagen schenken we champagne en serveren we lekkere hapjes, zoals de gebakjes van Delafaille of heerlijke creaties van een goed bevriende chef. Nee, we zijn geen horeca zaak, maar we hebben wel oog voor detail. Klanten kunnen naar hun gemak afspraken boeken door te bellen, binnen te lopen, of gebruik te maken van ons online boekingssysteem. We hebben ruime openingstijden en, als je geen tijd hebt voor een behandeling of je favoriete product is eerder op, dan kan je ook gewoon binnen lopen in onze shop, waar we altijd een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste klaar hebben staan om je te voorzien van goed advies. Ook hebben we van alle producten een tester die je naar believen mag smeren, ruiken en voelen en over het meegeven van een staaltje om lekker thuis verder te proberen doen we ook niet moeilijk. Voor ons is het belangrijk dat mensen goed geïnformeerd raken, weten wat ze nodig hebben en dat ze zich bij ons op hun gemak voelen om vragen te stellen over persoonlijke verzorging. 

We werken inmiddels met een team van 5 dames vast in dienst en daarnaast hebben we 3 flexibele krachten die bij kunnen springen op piek momenten of vakanties. Elk teamlid gaat door dezelfde training en wordt opgeleid in onze werkwijzen èn we dragen allemaal hetzelfde elegante jurkje. Ja jurkje, want het leven is te leuk om rond te lopen in zo’n on-charmant tenue. 

Verder heerst er bij ons een heerlijke sfeer, ziet het er ook gewoon mooi en verzorgd uit. De cabines zijn ruim en rustig en bieden alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van de heerlijke behandelingen. 

Kortom, genieten van een top experience is een relaxte, luxe sfeer. Tot snel!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x