Bioslimming: dé afslankbehandeling van dit moment!

24 januari 2024

Bioslimming: dé afslankbehandeling van dit moment!

Ontdek de Magie van de Bioslimming Behandeling bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen

In de wereld van schoonheidsbehandelingen is er voortdurend innovatie en evolutie om onze gezondheid en schoonheid te verbeteren. Een van de opmerkelijke ontwikkelingen is de Bioslimming behandeling, die de aandacht heeft getrokken van iedereen die streeft naar een strakkere, slankere en stevigere uitstraling. In Antwerpen bij Coco's Luxury Beauty Bar kun je deze unieke behandeling ervaren en jezelf trakteren op een prachtige transformatie. Laten we dieper duiken in wat Bioslimming te bieden heeft.

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een geavanceerde, niet-invasieve lichaamsbehandeling die gericht is op het verminderen van cellulitis, het stimuleren van vetverbranding en het verstevigen van de huid. Het is een krachtige combinatie van wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten en innovatieve technologieën die samenwerken om opmerkelijke resultaten te bereiken. Deze behandeling is ontworpen om probleemgebieden aan te pakken, zoals buik, benen, heupen en armen, waar vetophopingen en huidverslapping vaak voorkomen.

bioslimming behandeling antwerpen

Wat doet Bioslimming?

Bioslimming biedt een veelzijdige aanpak om verschillende aspecten van lichaamsverzorging aan te pakken:

  1. Cellulitis Vermindering: Bioslimming helpt de verschijning van cellulitis te verminderen door de bloedcirculatie te stimuleren en overtollig vocht af te voeren. Dit resulteert in een gladdere huidtextuur.

  2. Vetverbranding: De behandeling stimuleert de vetverbranding in de behandelde gebieden, waardoor de omvang van vetcellen wordt verminderd en je een slankere look krijgt.

  3. Versteviging van de Huid: Bioslimming bevat ingrediënten die de collageenproductie stimuleren, waardoor de huid steviger en strakker wordt.

  4. Detoxificatie: Door het bevorderen van de afvoer van toxines en afvalstoffen, helpt Bioslimming het lichaam te ontgiften en de algehele gezondheid te bevorderen.

bioslimming resultaten antwerpen

Wat kost Bioslimming?

Je boekt al een kennismakingsbehandeling voor €98. Daarna kost een losse behandeling €120. Wil je graag je armen of kuiten meenemen? Dan kost een losse behandeling €142,50.

De beste resultaten worden bij Bioslimming bereikt door middel van een kuur. Dat zijn minimaal 6 kort op elkaar volgende behandelingen. De meeste mensen kiezen echter voor 8, 10 of 12 behandelingen in kuurvorm. In kuurvorm betaal je voor iedere Bioslimming behandeling €98. Vanaf 10 behandelingen krijg je ook nog eens 10% korting op de Bioslimming thuisverzorgingsproducten. Wanneer je deze Bioslimming producten voor thuis combineert met de professionele salonbehandelingen zul je merken dat jouw resultaten nóg mooier worden.

Dus de prijzen van de Bioslimming behandeling bij Coco's Luxury Beauty Bar Antwerpen op een rijtje:

Aantal behandelingen

1x kennismakingsbehandeling

1x losse behandeling

Supplement armen of kuiten

Kuur van 6 behandelingen 

Kuur van 8 behandelingen

Kuur van 10 behandelingen 

Kuur van 12 behandelingen

prijs

€98*

€120*

€22,50**

€588*

€723*

€980 (plus 10% korting op Bioslimming producten***)

€1176 (plus 10% korting op Bioslimming thuisverzorging***)


* Deze kuurprijzen zijn zonder de additionele prijs voor armen of kuiten.

** Supplement armen of kuiten is niet apart boekbaar, enkel in combinatie met een behandeling.

***De 10% korting op Bioslimming voor thuis producten geldt gedurende de hele kuurperiode. 

Wat is de Body Boost behandeling?

Wil je graag starten met Bioslimming? Dan kun je bij Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen ook kiezen voor de Body Boost. De Body Boost starten we door jouw lichaam volledig te scrubben met de Bioslimming Lipo Scrub. Hiermee is jouw lichaam optimaal voorbereid voor de volgende Bioslimming stappen. Door onder andere de krachtige combinatie van ingrediënten als cafeïne, zeewierextract, kokosolie en squalaan van plantaardige oorsprong zorgt de Lipo Scrub niet enkel voor een zachtere huid maar juist ook voor een strakkere huid waardoor de effecten na de Bioslimming behandeling nog beter zichtbaar zijn. 

Is Bioslimming iets voor mij?

Bioslimming is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en niet-chirurgische manier om cellulitis te verminderen, vetverbranding te stimuleren en de huid te verstevigen. Het is bijzonder geschikt voor mensen die hun lichaam een opkikker willen geven voor een speciale gelegenheid, zoals een vakantie, een bruiloft of gewoon om zich zelfverzekerder te voelen in hun eigen huid.

Bioslimming is vooral populair bij diegenen die merken dat traditionele methoden zoals dieet en lichaamsbeweging niet altijd de gewenste resultaten opleveren. Het is een uitstekende aanvulling op een gezonde levensstijl en kan helpen om de inspanningen die je al doet, te verbeteren.


Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen: Jouw Bestemming voor Bioslimming

Als je geïntrigeerd bent geraakt door de voordelen van de Bioslimming behandeling, hoef je niet ver te zoeken. Bij beide vestigingen van Coco's Luxury Beauty Bar in Antwerpen kun je deze geavanceerde behandeling ervaren onder toezicht van deskundige professionals. Coco's Luxury Beauty Bar staat bekend om hun expertise in innovatieve schoonheidsbehandelingen en hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten.

Of je nu een strakkere huid wilt, cellulitis wilt verminderen of je algehele huidkwaliteit wilt verbeteren, Bioslimming kan je helpen om je doelen te bereiken. Neem contact op met Coco's Luxury Beauty Bar en ontdek hoe deze behandeling jou kan helpen om je beste zelf te laten zien, en dat alles op een comfortabele en ontspannen manier. Geef jezelf de luxe van Bioslimming cadeau en geniet van de prachtige resultaten die het te bieden heeft.

Wanneer kun je beter geen Bioslimming doen?

Hoewel Bioslimming over het algemeen geschikt is voor de meeste mensen, zijn er enkele situaties waarin het beter is om de behandeling uit te stellen:

  • Zwangerschap: Als je zwanger bent, is het raadzaam om te wachten met Bioslimming totdat je bent bevallen en je lichaam zich heeft gestabiliseerd.
  • Open Wonden of Irritatie: Als je open wonden, huidirritatie of infecties hebt in de behandelde gebieden, is het verstandig om de behandeling uit te stellen totdat je huid volledig is hersteld.
  • Ernstige Medische Aandoeningen: Als je lijdt aan ernstige medische aandoeningen, is het altijd raadzaam om voorafgaand aan de behandeling je arts te raadplegen.
  • Allergieën en/of overgevoeligheden voor schaaldieren, cafeïne en/of algen.

Twijfel je of het verstandig is om een Bioslimming behandeling te boeken in verband met een bepaalde aandoening? Neem dan altijd eerst even contact met ons op én raadpleeg een arts.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x