Al twee maanden mogen wij jou van onze service voorzien!

Al twee maanden mogen wij jou van onze service voorzien!

Woow..  Het is vandaag exact twee maanden geleden dat wij onze deuren hebben geopend! Wat vliegt de tijd. En hoeveel hebben wij al niet gedaan sinds de opening.
 
Ons klanten bestand is dankzij jou immens gegroeid, wij hebben ons gamma aan behandelingen uitgebreid met onder meer peelings om nog een stapje verder te kunnen gaan in het bieden van oplossingen voor verschillende huidproblemen, we hebben een opleidingsdag gehad en het team is gegroeid van 2 fulltimers, naar 3 fulltimers en een parttimer en een flexibele schil van flexijobbers en jobstudenten. Daarnaast zijn we de Happy Hours gestart, een avond waarop huidadvies centraal staat, waarbij de nieuwe acties worden geïntroduceerd en waarop we leuke aanbiedingen hebben. Ook doen we de vriendinnenavonden; leuke thema avonden waarop groepen dames en heren kunnen leren over persoonlijke verzorging of make –up.
 
En gelukkig zit er nog veel meer in de pijplijn! Achter de schermen doen wij heel hard ons best om te zorgen dat de kwaliteit van onze adviesverlening alsmaar beter wordt. Zo blijven wij opleidingen volgen, onszelf bijscholen en verdiepen in actuele thema’s. Ook zijn we bezig met het inplannen van de volgende open deur dagen, in september, weer met de leuke mini behandelingen maar ook met nieuwe demo’s en spelen we met de gedachten om na de zomer thema dagen te organiseren. Never a dull moment zeg maar!

Mocht jij nog een idee hebben of een vraag hebben voor een blog of een themadag laat het ons weten!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x