Dermocosmetica

Dermocosmetica

Wat is Dermocosmetica?

Dermocosmetica of dermacosmetica is de verzamelnaam die wordt gebruikt voor dermatologische cosmetica. Dermatologische cosmetica is niet wettelijk gedefinieerd maar doelt op cosmetica producten die specifiek gericht zijn op het behandelen van huidproblemen en actieve stoffen bevatten.

Voor wie is dermocosmetica geschikt?

Dermatologisch cosmetische producten zijn heel goed geschikt voor de gevoelige huid. De huid die last heeft van eczeem, contactdermatitis, rosacea, couperose, acné en andere uitingen van roodheid en schilfering.Dermacosmetica is de toekomst voor iedereen die last heeft van een gevoelige huid en graag de roodheid en de jeuk tegengaat


Daarnaast werkt het ook voor bij irritaties en jeuk bij het gebruik van reinigingsproducten of huidverzorgingsproducten, of na het scheren. Eigenlijk kan je stellen dat het werkt op veel huidproblemen waarbij plotselinge roodheid en irritatie optreedt, zoals reacties door stress, pollutie en/of klimaatveranderingen maar ook roodheid na het sporten, alcohol drinken of het eten van pikante gerechten.

De ontwikkeling van Germaine de Capuccini’s eigen dermocosmetica lijn; B-CALM


Germaine de Capuccini heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de specifieke behoeften van de meest kwestbare huiden in de hoop met een oplossing te komen die verlichting en verbetering biedt. Dit heeft onder meer geleid tot de exclusieve ontwikkeling van het actieve bestanddeel Skinbiome Repair. In nauwe samenwerking met de Faculteit Genees- en Tandheelkunde (Afdeling Farmacologie) van de Universiteit van Valencia (Spanje) is op basis van empirisch onderzoek de werkzaamheid vastgesteld van alle ontwikkelde producten in de B-CALM lijn.De dermocosmetica lijn van Germaine de Capuccini is ontwikkeld met de universiteit van Valencia


Jaren van onderzoek en klinische proeven zijn essentieel geweest om aan te tonen dat B-CALM het deskundige dermocosmetische antwoord is voor de gevoelige huid. B-CALM biedt verzorging aan de gevoelige/intolerante huid tegen de aantasting van de ‘beschermende mantel’ waaronder deze huidtypen hebben te lijden. Het richt zich op het beschermen en herstellen van het ecosysteem van de huid. De conditie van de kwetsbare huid wordt gecorrigeerd dankzij de kracht van de actieve dermocosmetica vanHet Skinbiome Repair is een exclusief ingredient van Germaine de Capuccini die probiotica en prebiotica bevat SKINBIOME REPAIR, een symbiotische samenstelling met een hoge effectiviteit, een exclusief product van Germaine de Capuccini . Een prebiotische-probiotische verbinding die ontworpen is om de bacteriële flora van de huid opnieuw in evenwicht te brengen en op die manier de natuurlijke afweersystemen te activeren. Het behouden van het evenwicht van de microbiota van de huid is de sleutel voor de dagelijkse verbetering van de weerstand van de huid dag na dag.


Wat doet de B-CALM lijn?

De dermatologische cosmetische producten brengen de huid in evenwicht, verhogen de weerstand van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en verbeteren het tolerantieniveau van de huid. Daarnaast verzachten ze onmiddellijk het gevoel van een geïrriteerde huid om terug weer wat comfort te krijgen in jouw eigen vel.


Een behandeling met de dermocosmetica lijn; B-CALM

De B-CALM gelaatsverzorging is een Flash-behandeling. Na 1 sessie heb je een zichtbaar resultaat. In een kuur vorm wordt het resultaat nog beter op het gebied van huidherstel. 

De behandeling kan ook worden gecombineerd met het LED X-PERT masker, oftewel fototherapie, om nog mooiere resultaten te krijgen. Na een behandeling is de huid kalmer en irritatie, roodheid en schilfering zijn aanzienlijk verbeterd.

Resultaat van 1 behandeling met dermocosmetica en psoriasisHet resultaat van 1 flash behandeling B-CALM in combinatie met LED fototherapie op een huid met psoriasis. Boven is voor, beneden is direct na de behandeling.

Wat zijn de ingrediënten van de B-CALM lijn?

De dermocosmetologische producten van Germaine de Capuccini zijn Hypoallergeen dat betekend dat ze geschikt zijn voor de gevoelige huid


Laten we beginnen met wat er niet in zit. Geen alcohol, geen minerale oliën, geen essentiële oliën, geen siliconen, geen parfum en geen parabenen. Alle onderdelen van de B-CALM lijn zijn wat ze noemen hypoallergeen, en daarmee dus vrij van bekende irritaties opwekkende stoffen.Wat zit er wel in?

Calmexpert Complex: combinatie van actieve bestanddelen met een zeer intensieve werking, zoals Schizandra Sphenanthera Extract (wu-wei-zi) en het Extract van Japanse Esdoorn, in combinatie met een Tetrapeptide. Krachtige werking tegen roodheden. Vermindert het aantal, de grootte en de intensiteit van de roodheden. Maakt de teint van de huid homogeen.Skinbiome Repair : exclusieve symbiotische verbinding van Germaine de Capuccini. Een prebiotische-probiotische combinatie die is ontworpen om de bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen en de natuurlijke afweersystemen van de huid te activeren:

Extract van Tasmaanse Peperbessen: kalmeert de gevoelige en reactieve huid en verlicht onmiddellijk het jeukende en branderige gevoel. Vermindert erytheem, veroorzaakt door UV-blootstelling.

Gehydrogeneerde lecithine: vermindert schilferingen en herstelt de flexibiliteit door het aanzien van de droge of beschadigde huid te verbeteren. Vermindert aanzienlijk de huidirritatie, die is ontstaan door chemische stoffen.

Fructo-oligosacchariden.Prebiotisch, die selectief de ontwikkeling bevorderen van die bacteriën die op natuurlijke wijze de huid beschermen en de micro-organismen die geassocieerd zijn met huidaandoeningen zijn, te neutraliseren. De microflora van de huid wordt versterkt en vervult daarmee haar functie als beschermend schild.Lactococcus fermentlysaat. een probiotische bacterie, in inactieve vorm, de cycli van de cel in de buitenste laag van de huid verbetert, waardoor de productie van antimicrobiële peptiden toeneemt die de groei van opportunistische of ongewenste bacteriën verhinderen.
Extract van de Narcisbol: behandelt de symptomen van ongemak en onbehagen, gerelateerd aan crisissituaties. Beschikt over een krachtig vermogen om roodheid, jeuk en zelfs schilfering te verminderen.Imuglucan: polysacharide ontwikkeld om het afwerende vermogen van de huid te herstellen en irritaties te kalmeren. Bij regelmatig gebruik is het risico op allergische reacties minimaal

Plantaardig actief bestanddeel van Mais: verbetert de huidtolerantie van de gevoelige, geïrriteerde of vermoeide huid. Heeft een kalmerende, verzachtende en decongestieve werking. Het is in staat om de reacties te dempen die worden veroorzaakt door de meeste chemische of thermische agressies, waaraan de huid wordt blootgesteld.

Natuurlijke saponinen gewonnen uit Shikakai, Woestijndadels en Wortels van Gypsophila: als een magneet trekken ze onzuiverheden aan en reinigen de huid zonder die aan te tasten. Zorgt voor behoud van hydratatie, elasticiteit en huidbalans.

Sensipeptide: hexapeptide dat congestie en jeuk van de gevoelige huid verzacht en de natuurlijke huidbarrière versterkt. Verbetert de hydratatie en voorkomt schilfering, waardoor de huid weer soepel en zacht wordt.

4-t-Butylcyclohexanol: bioactief bestanddeel dat voor verlichting zorgt van het branderige, tintelende of jeukende gevoel, dat zo kenmerkend is voor de reactieve huid.De thuisverzorging voor een optimale ondersteuning aan jouw huid!

In combinatie met de B-CALM behandeling raden wij thuis verzorging aan die de behandelingen verder ondersteunen. In de lijn zitten een Micellair Water - Gel geschikt voor de reiniging van elke huidtype, drie hydraterende en beschermende dagcrèmes, een van lichte textuur, een van rijke textuur, en een kleur corrigerende crème ideaal om de roodheid uit de huid te halen. Daarnaast bevat de lijn nog een serum die snel, in slechts twee minuten, en doeltreffend de huid kalmeert en het gevoel van ongemak en jeuk vermindert.

Help jouw huid thuis ook beter te worden met deze dermacosmetische producten


Micellair Water - Gel

Reiniging voor elk huidtype, met name de gevoelige huid en ogen.

Een gel samengesteld op basis van micellen, moleculen die in staat zijn om op effectieve wijze make-up, vuil en vet van gelaat, ogen en lippen te verwijderen.

Het reinigt zonder de huid te irriteren, zonder noodzaak het in te wrijven of af te spoelen en het de pH-waarde niet aantast.

Verzacht onmiddellijk het branderige of jeukende gevoel.

De huid voelt fris, is verkwikt en elastisch.

Ingrediënten : Micellen gegenereerd op basis van saponinen van Shikakai, Woestijndadel en Wortel van Gypsophila 4-t-Butylcyclohexanol.

Gebruik : ‘s Ochtends en ‘s avonds. Een droog watje bevochtigen. Reinig op milde wijze gelaat, ogen en lippen en/of verwijdert de make-up ervan, zonder hals en decolleté te vergeten. Herhalen tot het watje schoon blijft.


Deze micellair water is geschikt voor de meest gevoelige huid
Essentiële hydraterende crème

Dagelijkse hydraterende verzorging voor de gevoelige huid. Met een rijke en een lichte textuur.

Stimuleert de natuurlijke afweersystemen en vermindert de ontvankelijkheid voor irritaties, waardoor tekenen van gevoeligheid zichtbaar verbeteren. Hydrateert, kalmeert en verkwikt zelfs de meest prikkelbare huidtypen. De huidtextuur verbetert aanzienlijk. De gevoelens van een trekkende huid en ongemak verdwijnen... en de nodige rust keert terug om de dagelijkse stress aan te kunnen.

Ingrediënten : Skinbiome Repair, Extract van Tasmaanse Peperbessen en Maïs, Sensipeptide et Inmuglucan.

Gebruik : ‘s Ochtends en ‘s avonds. Aanbrengen op een gereinigde huid van het gelaat, hals en decolleté.

Deze hydraterende crème zorgt voor een vermindering van irritatiesIn slechts vijf dagen meer gehydrateerd!
Hydraterende corrigerende crème SPF20

Dagelijkse hydraterende verzorging voor de gevoelige of gesensibiliseerde huid, die de neiging heeft tot rood te worden en rosacea.

Hydraterend product tegen erytheem en irritaties. Vermindert het aantal, de grootte en de intensiteit van onaangename rode plekjes, zowel wanneer deze van voorbijgaande aard zijn als wanneer ze van blijvende aard zijn.

Sommige huidtypen hebben de neiging rood te worden als reactie op verschillende stimuli (blootstelling aan de zon, stress, extreme hitte of kou, plotselinge temperatuurschommelingen, alcohol, gekruid voedsel, lichaamsbeweging, wind, hete baden, bepaalde cosmetische producten...).

Het kalmeert, verzacht, verlicht en voorziet de huid opnieuw van een comfortabel gevoel.

Ingrediënten : De groene corrigerende pigmenten neutraliseren de roodheden, Skinbiome Repair, Calmexpert Complex, Extract van Maïs en UVA- en UVB-filters.

Gebruik : ‘s Ochtends en ‘s avonds. Aanbrengen op een gereinigde huid van het gelaat, hals en decolleté.


Deze creme vermindert rode plekken en jeukZichtbaar resultaat in slechts 4 weken
SOS Intensieve verzorging gelaatsbalsem

Kalmerende noodbehandeling voor een gevoelige of gesensibiliseerde huid. 

De gevoelige huid heeft soms te lijden onder "kortstondige crisissen" die specifieke zorg vereisen. Ieder persoon, ongeacht of deze een al dan niet gevoelige huid heeft, kan echter op bepaalde momenten en onder verschillende omstandigheden gestresseerd raken.

De balsem verlicht onmiddellijk de huid en helpt bijwerkingen tegen te gaan bij irritaties of jeuk.

Kan lokaal of in zijn globaal worden aangebracht, verlicht onmiddellijk de huid waarbij er roodheden en irritaties vertoont worden.

Ingrediënten : Skinbiome Repair, Extracten van Tasmaanse Peperbessen, Narcis en Maïs, Sensipeptide, Inmuglucan en Gehydrogeneerde lecithine.

Gebruik : Als serum, na het reinigen van de huid, ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen op het gelaat. Daarna breng je het gebruikelijke product of B-Calm aan. Het kan ook op elk moment van de dag worden gebruikt als herstellend product voor noodgevallen.

Anti-retourmechanisme : De tube met druppelaar en een versterkte vochtdichtheid, biedt een dosering met maximale precisie, en werking waarbij contaminatie van de  retourstroom van het product voorkomen wordt.


een noodbehandeling voor de geirriteerde en jeukerige huidWil jij ook minder schilfering op jouw huid?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x