Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini

Hoe is Germaine de Capuccini opgericht?

Germaine de Capuccini is in 1964 door Carmen Vidal, een charismatische, dynamische en vooral ambitieuze vrouw, opgericht. 

Carmen Vidal is de oprichtster van het topmerk Germaine de CapucciniDe schoonheidsgeheimen die zij in haar jeugdjaren leerde kennen en de cosmeticatechnieken die ze in Parijs onder de knie kreeg, zouden de standaard worden van één van de belangrijkste cosmeticamerken ter wereld.

Prestigieuze internationale magazines beschouwen Carmen Vidal als één van de pioniers in de professionele huidverzorging.

De ambitieuze vrouw die als schoonheidsspecialiste begon en uitgroeide tot een ware entrepreneur is in haar levensdoel geslaagd: schoonheidsspecialistes overal ter wereld toegang geven tot de beste huidverzorgingstechnieken.

Ondertussen heeft Carmen Vidal succesvol het stokje overgegeven aan de volgende generatie en blijven de ontwikkelingen en innovaties zich doorzetten. Beauty is strength, it is charm, it is above all a personal attitude, a spiritual quality” - Carmen Vidal.


Het bedrijf Germaine de Capuccini

Elk product van het merk komt uit de eigen fabriek van Germaine de Capuccini gelegen in Alcoy, te Spanje, nabij Allicante. De fabriek heeft een infrastructuur van 18.000m². De producten worden hier van A tot Z gefabriceerd. Er wordt niets uitbesteed naar het buitenland. Meer dan 200 specialisten delen hun ervaring om tot een topkwaliteit te komen.De Fabriek van Germaine de Capuccini ligt in Alcoy Spanje

Professionaliteit, Kwaliteit, Innovatie en Integriteit zijn de waarden die de essentie vormen van de onderneming Germaine de Capuccini. Ze zijn gedurende de halve eeuw van haar bestaan onveranderd gebleven. 

 

 

Kwaliteit en certificaten van Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini is één van de enige cosmeticamerken die de 4 kwaliteitsnormen heeft behaald. Alle producten worden onderheven aan strenge kwaliteitscontroles en efficiëntietesten. Eveneens wordt er samengewerkt met een huidarts cosmetoloog.

De producten van germaine de capuccini worden uitvoerig getest 

 • ISO 9001: 2000 Kwaliteit & Management Systeem staat garant voor de kwaliteit van het productieproces bij Germaine de Capuccini.
 • ISO 14001 Milieugebonden Management Systeem staat garant voor het respecteren van het milieu
 • ISO 22716 Certificaat van Naleving van Goede Productiepraktijken van Cosmetische Artikelen.
 • Preventie op de werkvloer.
 • Pharmacienorm: de producten van Germaine de Capuccini zijn microbiologisch en farmaceutisch getest.
 • CO2-zero certificate: vermindering van de CO2-uitstoot.
 • Australische kwaliteitsnorm voor de zonneproducten Golden Caresse. De strengste kwaliteitsnorm wereldwijd.
 • De producten van Germaine de Capuccini worden niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke bestanddelen.

Een greep uit de kwalificaties van Germaine de Capuccini


Voor elk huidprobleem, heeft Germaine de Capuccini een oplossing

Germaine de Capuccini heeft een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen.

Het assortiment bestaat uit 25 lijnen en meer dan 400 producten. Het resultaat van de professionele verzorging wordt versterkt door de aansluitende thuisverzorging.

 

 • Anti-Aging: effectieve formules die een antwoord bieden op elke esthetische behoefte.
 • The Classics: de klassieke ontspannende gelaatsverzorging.
 • huidverbetering: doeltreffende behandelingen met innovatieve technologieën, zoals microneedling, LED fototherapie maar ook chemische peelings
 • For Men: producten die exclusief voor de specifieke noden van de mannenhuid ontwikkeld zijn.
 • Bodycare: lichaamsproducten met specifieke werking zoals anti-cellulite, huidverslapping, vervagen van striemen etc.
 • Parfum: Zowel de Carmen Vidal lijn voor vrouwen als de mannenparfum: Noir
 • Suncare: zonneproducten die voldoen aan de Australische kwaliteitsnorm.Meer lezen over Germaine de Capuccini? 


Waarom Coco's Luxury Beauty Bar met Germaine de Capuccini werkt

Coco's Luxury Beauty Bar werkt met Germaine de Capuccini vanwege de de ongelofelijke kwaliteit van de producten, de awards en certificaten en de veelzijdigheid van het merk, maar ook vanwege de gedeelde normen en waarden:

 • Professionaliteit
 • Kwaliteit
 • Innovatie en
 • Integriteit

Bovenstaande normen en waarden vinden wij belangrijk in alles wat wij doen. Daarnaast is Germaine de Capuccini cruelty free en waren zij het eerste cosmetica merk met een braille opschrift. Germaine de Capuccini is voor ons het merk dat zich constant bezig houd met vernieuwing en verbetering; elke dag op zoek naar betere of snellere resultaten en met een constante oog op kwaliteit. Dit kan ook alleen door het hebben van een bepaalde schaalgrootte. Dit is ook iets wat we bij Coco's Luxury Beauty Bar nastreven; een goede gezonde bodem waaruit we al ons personeel regelmatig van de beste opleidingen kunnen voorzien om zo nog beter te worden in onze adviesverlening en uiteraard in onze behandelingen zelf.  

Het gamma van Germaine de Capuccini bestaat uit honderden producten die allemaal behoren tot een specifieke lijn en daarmee hun eigen focus hebben. Voor ons bij Coco's Luxury Beauty Bar betekend dat wij die producten heel mooi kunnen combineren en adviseren voor het beste resultaat wat op jouw huid past. Maatwerk dus. En, niet onbelangrijk, is er voldoende ruimte om af te wisselen binnen de verschillende lijnen om de huid nooit te lang hetzelfde voor te schotelen. Zo kunnen we mee met de seizoensinvloeden en rekening houden met jouw huidnoden en jouw budget!

Wij adviseren je meer dan graag over de producten van Germaine de Capuccini! Liever Germaine de Capuccini online kopen? klik dan op onderstaande button voor onze webshop!Veel gestelde vragen over Germaine de Capuccini. 

Kijk hier voor de meest gestelde vragen over Germaine de Capuccini!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x