Hallo herfst! Tijd voor wat broodnodige huidherstel!

Hallo herfst! Tijd voor wat broodnodige huidherstel!

Daar zijn we dan, na twee heerlijke zon overgoten weekjes, weer helemaal met beide beentjes terug op de grond, op de koude en natte grond. De herfst heeft haar intrede gemaakt en de tijd aangekondigd waarop we nu met z’n allen actief kunnen werken aan de herstel van onze huid en de schade die ze over de zomer heeft opgelopen.


Ondertussen ben ik echt wel de grens van de 30 gepasseerd (32 eind dit jaar) en moet ook ik werken aan mijn huid wil ik langzaam, tergend langzaam ouder worden en mijn mooie velletje behouden.


De grap is wel dat pas na mijn dertigste weet hoe ik me moet verzorgen en wat ik een verschil ik zie in mijn huid ten opzichte van een jaar geleden, toen ik voor het eerst met Germaine de Capuccini begon. (Voor de klanten die het kennen, mijn “bruin gebied” is ronduit waardeloos, ik behoor tot de onderste 10% …) Het geeft in ieder geval de burger moed.


Dus, mijn plan, met grof geschut uiteraard, bestaat in eerste instantie met, hoe kan het ook anders, een microneedling kuur. Voor acht weken lang, elke twee weken een behandeling, waarbij met een automatische pen, de Dermatech pen van Germaine de Capuccini, 36 kleine naaldjes in mijn hals en gezicht gestempeld worden, om zodoende het aangepaste serum beter op te kunnen nemen en om te zorgen dat mijn huid meer collageen en elastine aanmaakt, de holy grail in antiaging.


Heb jij last van een droge huid in de winter? lees hier waarom en 7 tips om het te voorkomen!

Microneedling helpt bij het vervagen van mijn lijntjes, rimpels, mijn twee oude acné littekentjes, pigmentvlekjes en verfijnt poriën en geeft een mooie eclat. Een veelzijdige behandeling dus die voor heel veel mensen meerdere huidproblemen in een keer kan aanpakken.


Mijn eerste sessie heb ik vanmorgen gehad. Met al dat werken vergeet je soms zelf even te genieten en voor ik het wist moest ik het vechten tegen het in slaap vallen.. Zaaaalig. Zowel het serum als het masker waren afgestemd op mijn wens om vooral eerst de lijntjes aan te pakken. Die paar sproeten die ik heb opgedaan deze zomer komen later aan bod zodra mijn algehele kleur weer naar dat prachtige Engelse perkament gaat.


Thuis ben ik nu overgeschakeld van de Vitamine C + A.G.E. naar het neusje van de zalm, The Cream GNG. Manlief (ja dezelfde manlief die het presteerde om O2 melkdruppels in mijn O2 tonic te krijgen...) wilde deze graag een keer uitproberen. Na een jaar lang van alles voorbij zien komen raakte hij toch wel geïntrigeerd over die stamceltechnologie en hoe deze de tijd kan terugzetten. We gebruiken deze nu sinds zondag samen als nachtcrème, maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik hem ook ’s ochtends gebruik in combinatie met The Serum, het bijbehorende serum. Had ik niet overgeschakeld naar The Cream GNG, dan had ik zeker richting the SNRS lijn gegaan, dat is momenteel optimaal voor het herstel na de zomer en de overgang richting de winter. Het nieuwe serum wat onlangs gelanceerd is, geeft al in 7 dagen resultaat.


Over twee weken heb ik mijn tweede behandeling! Ik kijk er nu al naar uit! Dan ga ik het combineren met ons nieuwe LED Masker wat we woensdag nu echt gaan binnenkrijgen. Ik heb foto’s gezien en studies gelezen over wat LED kan bijdragen aan extra resultaat op een behandeling, dus ik ben ontzettend benieuwd!!


Ik houd jullie op de hoogte! Wil je voor jezelf een behandelplan opstellen of werken aan jouw huiddoelen? Kom dan langs voor een Discovery Treatment, dan doen we een huidanalyse en bepalen we met welke behandelingen we van start gaan.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x